Investor login

Administration vindmølle Eurowind finansiering repowering
Administration vindmølle Eurowind finansiering repowering

Velkommen til Eurowind Energy

Eurowind Energy A/S er en dansk virksomhed, der gennem årene har udviklet sig til at være en ledende udvikler og operatør af solcelle- og vindmølleprojekter. Den 10. januar 2019 fusionerede Eurowind Energy A/S med Eniig Renewables A/S (Norlys). Eurowind Energy A/S ejes nu 50 % af EWE Holding ApS og 50 % af Norlys Holding A/S.

Vi foretager investeringer i vedvarende energiprojekter med Danmark, Tyskland, Polen, Sverige, Rumænien, Bulgarien, Storbritannien og Sydeuropa som de primære markeder.

Hovedkontoret er placeret i Hobro med afdelinger i flere europæiske lande, der sikrer en tæt kontakt til det europæiske marked og energibranchens udvikling.

Vi udvikler projekter i samarbejde med lokale kompetencer, og vi udvikler kun projekter, som vi selv ønsker at investere i. Dette er vores kunders sikkerhed for solide investeringer.

Velkommen til en verden med grøn energi!

Læs mere om os her

Newsroom

Nu åbner Danmarks største landvindmøllepark

Efter ni års hårdt arbejde åbner Danmarks største landvindmøllepark officielt i dag – klar til at levere grøn strøm til 65.000 nordjyder. 

Markante profiler skal stå i spidsen for Norlys Energy Trading

Norlys a.m.b.a. og Eurowind Energy annoncerede for få uger siden etableringen af et nyt fælles selskab Norlys Energy Trading. Ambitionen er at skabe et europæisk kraftcenter inden for vedvarende energi og kommerciel energihandel. Nu er de første poster i topledelsen besat.

Norlys og Eurowind Energy bag nyt europæisk kraftcenter for kommerciel energihandel

Norlys a.m.b.a. og Eurowind Energy er gået sammen om at etablere et nyt selskab – Norlys Energy Trading A/S.

Flere nyheder

VIND OG SOL I DRIFT MW

Produktion MWh

-

Sparet tons CO2

-

Husstande forsynet

-

Dagsværdier pr.