Administration vindmølle Eurowind finansiering repowering
Administration vindmølle Eurowind finansiering repowering

Velkommen til Eurowind Energy

Eurowind Energy A/S er en dansk virksomhed, der gennem årene har udviklet sig til at være en ledende udvikler og operatør af solcelle- og vindmølleprojekter. Den 10. januar 2019 fusionerede Eurowind Energy A/S med Eniig Renewables A/S (Norlys). Eurowind Energy A/S ejes nu 50 % af EWE Holding ApS og 50 % af Norlys Holding A/S.

Vi foretager investeringer i vedvarende energiprojekter med Danmark, Tyskland, Polen, Sverige, Rumænien, Bulgarien, Storbritannien og Sydeuropa som de primære markeder.

Hovedkontoret er placeret i Hobro med afdelinger i flere europæiske lande, der sikrer en tæt kontakt til det europæiske marked og energibranchens udvikling.

Vi udvikler projekter i samarbejde med lokale kompetencer, og vi udvikler kun projekter, som vi selv ønsker at investere i. Dette er vores kunders sikkerhed for solide investeringer.

Velkommen til en verden med grøn energi!

Læs mere om os her

Newsroom

Eurowind Energy skifter logo

Siden 2006 har man kunnet genkende Eurowind Energy ved de klassiske hvide og lyseblå farver samt vores vindmølle. Igennem årene har Eurowind Energy udviklet sig yderligere og i dag udvikler vi ikke alene vindmølleprojekter, men også sol- og hybridprojekter.

Eurowind Energy A/S indtager USA

Eurowind Energy A/S træder nu ind på det amerikanske marked, og potentielt allerede med opførsel af projekter i 2022.

Eurowind Energy støtter Børnecancerfonden og KidsAid Danmark

Eurowind Energy har doneret 10.000 kroner til Børnecancerfonden og KidsAid Danmark. Donationen blev en realitet, da Stig Tøfting tabte et væddemål til Mirco Reimer-Elster.

Flere nyheder

VIND OG SOL I DRIFT MW

Produktion MWh

-

Sparet tons CO2

-

Husstande forsynet

-

Dagsværdier pr.